Flevo Zon is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers en er staan van daaruit regelmatig vacatures open. Interesse in één van onderstaande vacatures? Reageren kan door een e-mail met daarin uw motivatiebrief en curriculum vitae te versturen naar personeelorganisatie@flevozon.nl.

Mocht er geen vacature open staan, dan is er altijd de mogelijkheid een open sollicitatie met daarin uw motivatiebrief en curriculum vitae te versturen naar bovenstaand e-mailadres.

vacatures

Persoonlijk begeleider Beschermd Wonen Volwassenen – Flevo Zon

Vrijwilliger: Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor het vervoer van onze (jeugdige) cliënten. Wij zijn op zoek naar iemand met mogelijkheden in reguliere weken en/of in (school)vakantieweken, voor minimaal 8 uren per week. Ben jij iemand met ervaring en/of affiniteit met jeugd met een zorgvraag en zou jij iets voor hen willen betekenen? Stuur dan jouw gegevens naar personeelorganisatie@flevozon.nl en wie weet nodigen wij jou uit! Zijn er vragen? Stel deze dan ook gerust door een e-mail te sturen of door te bellen naar 0320-249853.

Stage

Er staan op dit moment geen vacatures open.