Alpaca’s

Alpaca’s zijn vriendelijke en vooral nieuwsgierige dieren die naast hun zachtaardige karakter er ook nog eens heel grappig uit zien! De alpaca’s spugen niet naar mensen, alleen naar elkaar wanneer ze elkaar uitdagen of hun grens willen aangeven. Onze alpaca’s wandelen ontspannen met u mee en vinden het heerlijk om tijdens de wandeling wat gras of een blad uit de boom te pikken.

De wandeling

Een wandeling met alpaca’s in de bosrijke omgeving van de zorgboerderij. Een bijzondere en unieke ervaring voor iedere leeftijd.

Na een korte introductie en een kennismaking met onze alpaca’s ga je op pad en wordt er een wandeling gemaakt van ongeveer één uur en is er gelegenheid om foto’s te maken. Per twee personen krijg je een alpaca om te begeleiden. We bieden wandelingen aan voor groepen van minimaal vier personen tot maximaal tien personen.

Verplicht: Neem een paar stevige schoenen/laarzen mee die nat mogen worden. Een wandeling op slippers/sandalen is niet toegestaan.

De kosten

De kosten voor de wandeling met alpaca’s bedraagt €15,00 per persoon. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis mee genieten en de kosten voor kinderen tot 6 jaar bedraagt €10. Nadien koffie/thee met wat lekkers? Dat is ook zeker mogelijk en bedraagt €5 per persoon.

Afspraak maken

Een afspraak kan alleen plaatsvinden bij minimaal vijf personen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@flevozon.nl. Let op: Stuur uw e-mail minimaal twee weken voor de datum waarop u de alpacawandeling wilt inplannen, zodat wij voldoende tijd hebben voor de voorbereiding.