Alpaca’s

Alpaca’s zijn vriendelijke en vooral nieuwsgierige dieren die naast hun zachtaardige karakter er ook nog eens heel grappig uit zien! De alpaca’s spugen niet naar mensen, alleen naar elkaar wanneer ze elkaar uitdagen of hun grens willen aangeven. Onze alpaca’s wandelen ontspannen met u mee en vinden het heerlijk om tijdens de wandeling wat gras of een blad uit de boom te pikken.

De wandeling

Een wandeling met alpaca’s in de bosrijke omgeving van de zorgboerderij. Een bijzondere en unieke ervaring voor iedere leeftijd.

Na een korte introductie en een kennismaking met onze alpaca’s ga je op pad en wordt er een wandeling gemaakt van ongeveer één uur en is er gelegenheid om foto’s te maken. Per twee personen krijg je een alpaca om te begeleiden. We bieden wandelingen aan voor groepen van minimaal vier personen tot maximaal tien personen.

Advies voor de wandeling: Neem een paar stevige schoenen/laarzen mee die nat mogen worden. Een wandeling op slippers/sandalen raden wij niet aan.

De kosten

De kosten voor de wandeling met alpaca’s bedraagt €17,50 per persoon. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis mee genieten en de kosten voor kinderen tot 6 jaar bedraagt €10

Corona maatregelen

Vanwege de huidige situatie is het van belang dat er tijdens de wandeling 1,5 meter afstand wordt gehouden met uitzondering van gezinnen. Ben je ziek? Blijf dan thuis, we plannen samen kosteloos een nieuwe datum.

Helaas is het niet mogelijk om eten en drinken te nuttigen bij ons op de boerderij, wel kan er tijdens de wandeling een pauze worden ingepland zodat eigen meegebracht eten/drinken kan worden genuttigd.

Afspraak maken

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mailen naar dieren@flevozon.nl.