Wat leuk dat u onze website hebt gevonden. Ervanuit gaande dat u op zoek bent naar een fijne plek waar zorg wordt geboden of waar u zou kunnen werken, willen we ons even aan u voorstellen.

 

Wij zijn Berend en Margreet Okma. In de eerste plaats zijn wij ouders van zeven kinderen en zes kleinkinderen. Wij hebben het nodige meegemaakt en beleefd met ons gezin, wat ons heeft doen besluiten een zorgboerderij te beginnen. De prachtige combinatie van zorg, spelen, leren en werken in de natuur, zorgen voor dieren en er vooral veel mee knuffelen, doet veel voor kinderen en volwassenen. Ontspannen, meer zelfvertrouwen krijgen, respect voor anderen, jezelf en dieren en vriendschappen aangaan is de basis om te leven.

 

De naam voor ons bedrijf is gekozen vanuit de Bijbeltekst Hosea 10:12a.

 

Onze missie en visie is kort, maar alles zeggend:          

 

“U vraagt zorg, Flevo Zon (ont)zorgt”

 

“Met openheid en respect nemen we jou persoonlijk bij de hand en werken samen aan zelfredzaamheid, zelfrespect, zelfvertrouwen en zelfontwikkeling.” Wij hanteren daarin een aantal kernwaarden: flexibel, liefdevol, eerlijk, vertrouwen, ontvankelijk, zorgzaam, ongedwongen en nabij. En voor ons staat de warmte, het persoonlijke en huiselijke bovenaan, zowel voor de mens die zorg krijgt als voor degenen die zorg geven.

 

We zien uit naar uw komst.

 

Berend en Margreet Okma